Gratis advokathjelp: Bergen er Norges nest største by, med 237 430 innbyggere per 01.01.2004, 212 626 av disse i tettstedet. Bergen er et populært reisemål for både norske og utenlandske turister. Bergen er Europas største anløpshavn av cruiseskip.

Byen er omgitt av syv fjell: Sandviksfjellet, Rundemanen, Fløyfjellet, Ulriken, Løvstakken, Damsgårdsfjellet, Lyderhorn.

Byen ble grunnlagt av Olav Kyrre i 1070. Byen var i mange århundrer preget av den hanseatiske handelsvirksomheten, som byens berømte brygge minner om.

Fri rettshjelp i Bergen

Det er åpenbart en god del advokatfirma som ligger i Bergen som arbeider med sakstyper som faller innenfor lov om fri rettshjelp og andre rettshjelpsordninger. Det kan derfor være aktuelt å få gratis eller delvis gratis advokatbistand i Bergen.

I Bergen kan en og få bistand av Jussformidlingen ved Universitetet i Bergen, som er et studentdrever rettshjelpstiltak. Dette er imidlertid ikke advokater, men viderekomne jusstudenter.

Høgseth Advokatfirma ligger i Bergen og arbeider tilsynelatende innenfor de fleste rettsområder som angår privatpersoner. Herunder barnefordeling, husleierett og arbeidsrett. Det fremgår videre på nettstedet at firmaet påtar seg oppdrag innenfor lov om fri rettshjelp.

Les mer om retten til bistandsadvokat etter seksuelle overgrep og anmeldelse av voldtekt.