Gratis advokat i Aust-agder

Gratis advokat i Tvedestrand

Gratis advokat i Tvedestrand: Tvedestrand er en kommune i Aust-Agder mellom Arendal og Risør, grenser i nordvest til Vegårshei. Kommunen fikk sine nåværende grenser 1960 ved sammenslåing av tidligere Dypvåg og Holt kommuner og ladestedet Tvedestrand.

Kommunen ligger omkring nedre del av Vegårsvassdraget (Storelva) og Oksefjorden, og omfatter videre kysten og øyene øst for fjorden. Småknauset […]

Gratis advokat i Risør

Gratis advokatbistand i Risør: Risør kommune ligger i Aust-Agder fylke. Navnet kommer av Risøya, en øy utenfor byen som er bevokst med kratt (ris). Det gamle stedsnavnet Øster-Riisøer ble benyttet helt frem til 1905, da Risør ble den offisielle skrivemåten.

Byen kalles også populært «Den hvite by ved Skagerrak» og har ekte sørlandskarakter med en av […]

Gratis advokat i Lillesand

Gratis advokathjelp i Lillesand: Lillesand er en kommune i Aust-Agder. Den grenser i vest mot Kristiansand, i nord mot Birkenes, og i nordøst mot Grimstad. En attraksjon er Blindleia, som er båtenes smale riksvei fra Lillesand og vestover til Ulvøysund.

Lokalavisen i Lillesand heter Lillesands-Posten og kommer ut hver tirsdag og fredag.
Fri rettshjelp i Lillesand
Det har […]

Gratis advokat i Grimstad

Gratis advokathjelp i Grimstad: Grimstad er en kystkommune i Aust-Agder fylke. Kommunen grenser til Arendal i øst, Froland og Birkenes i nord og Lillesand i vest. Grimstad fikk bystatus i 1816. Byen er kjent for sin vakre skjærgård.

To av Norges mest kjente forfattere har bodd her. Henrik Ibsen fra 1844 – 50 hvor han var […]

Gratis advokat i Arendal

Gratis advokatbistand i Arendal: Arendal i Aust-Agder fylke hadde 39,554 innbyggere 1. januar 2002. Den er fylkeshovedstad i Aust-Agder fylke. På slutten av 1800-tallet var Arendal en stor skipsfartsby, og hadde mange rike skipsredere.

I dag er byen et administrativt senter og har plastbåtindustri, elektronikkindustri og mekanisk industri. Et av verdens største raffinerier for silisiumkarbid ligger […]