Gratis advokat i Møre og Romsdal

Gratis advokathjelp i Ålesund

Gratis advokatbistand: Ålesund er en kommune i Møre og Romsdal. I 1848 fikk Ålesund bystatus. Ålesund er i dag regionsenter for hele Sunnmøre, og byen fikk sine nåværende grenser i 1977 da Sula ble skilt ut som egen kommune. Ålesund er kjent for sin jugendstil, Art Nouveau.

Ålesund kommune måler ca. 98 kvadratkilometer, hvorav 8 kvadratkilometer […]

Advokatbistand i Ulsteinvik

Advokathjelp: Ulsteinvik er administrasjonssted i bykommunen Ulstein kommune i Møre og Romsdal fylke, og tettstedet hadde pr. 1.1.2006 5102 innbyggere. Ulsteinvik er handelssentrum i kommunen og har dessuten store skipsverft og annen mekanisk industri.

I Ulsteinvik finner man også Videregående skole og folkehøgskole. Fotballaget Hødd spiller hjemmekampene på Høddvoll.

Ulsteinvik fikk bystatus i år 2000, etter vedtak […]

Gratis advokathjelp i Molde

Gratis advokatbistand i Molde: Molde er en bykommune i Møre og Romsdal, 362 km2, 23 975 innb. (01/10/2002). Kommunen ligger på nordsiden av Romsdalsfjorden og strekker seg østover i den tidl. Bolsøy kommune omkring Fannefjorden, omfatter halvøya mellom den og Langfjorden og dessuten øyene Sekken (20 km2), Veøy og Bolsøy.

Molde har en berømt utsikt mot […]

Gratis advokathjelp i Kristiansund

Gratis advokat i Kristiansund: Kristiansund er en bykommune på Nordmøre i Møre og Romsdal. Kristiansund kommune har om lag 17.000 innbyggere og ligger nord på vestlandet i Møre og Romsdal fylke. Byen ligger ut mot havet på 3 øyer som har et areal på 22 km2. Den fikk offisiell bystatus i 1742.

Kristiansund består av 4 «land», […]