Gratis advokat i Nordland

Advokathjelp på Svolvær

Advokathjelp på Svolvær: Svolvær er administrasjonssentrum i Vågan kommune i Nordland. Tettstedet har cirka 4 100 innbyggere. Svolvær var tidligere en bykommune, men ble slått sammen med Vågan og Gimsøy kommuner til Vågan kommune i 1964. Svolvær fikk tilbake sin bystatus 17. mai 1996.

Byen har daglig anløp av Hurtigruten, og daglig avgang med hurtigbåt til […]

Advokathjelp på Sortland

Advokathjelp: Sortland er en kommune i Nordland med 9500 innbyggere og omfatter områder på øyene Langøya og Hinnøya. Sortland grenser i nord mot Øksnes og Andøy, i øst mot Kvæfjord, i sør mot Lødingen og Hadsel, og i vest mot Bø.

De viktigste næringer i Sortland er handel og tjenesteyting, men også landbruk, fiske og havbruk er […]

Advokathjelp i Sandnessjøen

Advokat i Sandnessjøen: Sandnessjøen er en by i Alstahaug kommune i Nordland. Byen som regner sin bystatus fra 1999 har 5 700 innbyggere. På Sandnesgården bodde høvdingen Torolv Kveldulvsson og sagakvinnen Sigrid omkring 870. Sør for Sandnessjøen ligger Alstahaug kirke og Petter Dass-museet.

Sandnessjøen betjenes av Stokka lufthavn. Byen er trafikknutepunkt for ytre Helgeland, anløpes av Hurtigruten […]

Gratis advokathjelp i Narvik

Gratis advokat i Narvik: Narvik er en bykommune i Nordland. Den grenser i nordvest til Evenes, i nord til Skånland, Gratangen og Bardu kommuner, og i vest til Ballangen kommune. I øst og i sør ligger Sverige.

Byen har siden begynnelsen av 1900-tallet og fram til i dag fungert som viktigste havn for utskiping av jernmalm […]

Advokathjelp i Mosjøen

Mosjøen, by i Vefsn kommune i Nordland med 9600 innbyggere (2002). Mosjøen regner sin bystatus fra 1875. Elvene Skjerva og Vefsna renner gjennom byen, som er kjent for den gamle og maleriske trehusbebyggelsen i Sjøgata.

Dette er den lengste sammenhengende trehusbebyggelse i Nord-Norge. Andre severdigheter er Dolstad kirke og Vefsn museum.

Viktige næringsveier er handel og industri. […]

Gratis advokat i Mo i Rana

Advokathjelp: Mo i Rana er en by i Rana kommune i Nordland. Byen ligger like sør for Polarsirkelen og regner sin bystatus fra 1923. Byen har 17.800 innbyggere. Lokalavis er Rana Blad.

I 1803 var predikanten Hans Nielsen Hauge på reise i Rana og hadde kommet over ei gruve i Ormlia nord for Langvatnet, en gren […]

Advokat i Fauske

Advokathjelp i Fauske: Fauske er en kommune i Nordland. Kommunesenteret med samme navn har bystatus. Fauske ligger i Salten og grenser til Bodø kommune i vest, mot Saltdal kommune og Skjerstadfjorden i sør, mot Sørfold kommune i nord og mot Sverige i øst.

Areal: 1208 kvadratkilometer. Fauske er preget av fjord og fjell. Kommunen ligger på nordsiden […]

Advokat i Brønnøysund

Advokathjelp i Brønnøysund: Brønnøysund er en by i Brønnøy kommune i Nordland. Byen har rundt 5000 innbyggere og fikk bystatus i 2000. Tettstedet ble likevel ladested allerede i 1923, og hadde allerede da bymessig bebyggelse. Rett utenfor og fra Brønnøysund kan du se Torghatten som er et kjent landemerke i Nordland.

Anløp av Hurtigruten, sørgående om […]

Gratis advokathjelp i Bodø

Gratis advokatbistand: Bodø er en by i Nordland med 42745 innbyggere (pr. 1. januar 2004). Den er også fylkeshovedstad i Nordland. Bodø ligger nord for polarsirkelen og har midnattssol fra 4. juni til 8. juli. Bodø er også endestasjon for Nordlandsbanen. Bodø stasjon ble åpnet 7. juni 1962.

Lokalavisen heter Avisa Nordland, etter at avisene Nordlands […]