Gratis advokat i Vestfold

Gratis advokathjelp i Tønsberg

Gratis advokatbistand i Tønsberg: Tønsberg er en kommune i Vestfold. Den grenser i vest mot Stokke, i nord-vest og nord mot Re, i nord mot Borre, i øst mot Oslofjorden, og i sør mot Nøtterøy. Høyeste punkt er Undrumsåsen, 145 m.o.h.

Tønsberg by er kjent for Slottsfjellet, et rikt kulturliv, Statens Park, samt Sykehuset i Vestfold. […]

Advokat i Svelvik

Advokathjelp i Svelvik: Svelvik er en kommune i Vestfold. Den grenser i nord til Drammen og i vest til Sande. Øst for Drammensfjorden ligger Røyken og Hurum.

Svelvik (og Strømm) hørte til Hurum prestegjeld til 2. mars 1861. I 2004 kåret P3 Svelvik til ett av Norges verste byer for ungdom å bo i.
Fri rettshjelp i […]

Advokat i Stavern

Advokathjelp i Stavern: Stavern er en tidligere kommune og by i Vestfold. Fra 1988 del av Larvik kommune. Stavern var Norges minste by fram til sammenslåingen. Stavern har i ettertid fått tilbake bystatus da reglene for det ble liberalisert, men er ikke lenger Norges minste by.

Fra 1750 til 2002 har det vært militær tilstedeværelse i […]

Gratis advokatbistand i Sandefjord

Gratis advokathjelp i Sandefjord: Sandefjord er en kommune i Vestfold og er kjent for sjøfart og kjemisk industri. Historie fra vikinger til hvalfangst og skipsbygging ble gjenspeilet i det lokale næringslivet med blandt annet Jahres olje- og fettindustri, Framnæs mekaniske Værksted og Jotun malingfabrikk. Jotun er i dag den største bedriften i Sandefjord.

Gokstadskipet ble funnet […]

Gratis advokathjelp i Larvik

Gratis advokathjelp i Larvik: Larvik er en kommune i Vestfold. Larvik kommune er det stedet i Norge med flest solskinnsdager i året. Gjennomsnittstemperaturen i Larvik ligger på ca 24 grader Celsius. 

Til Larvik kan du komme hele året, både med apostlenes hester, sykkel, bil, tog, båt eller helikopter. Faste båtruter både til Svenner og til Fredrikshavn […]

Advokatbistand i Horten

Advokathjelp: Horten er en idyllisk kystby i Vestfold, beliggende mellom Holmestrand i nord, og Tønsberg i sør. Horten kommune innbefatter tettstedene Horten, Borre, Åsgårdstrand og Skoppum.

Horten har vært fergested mellom Horten og Moss allerede fra 1582, og ble gjort til orlogsstasjon i 1818. I 1849 ble Marinens Hovedverft lagt til Horten, som utviklet seg til […]

Advokathjelp i Holmestrand

Advokathjelp: Holmestrand er en kommune i Vestfold. Den grenser i nord til Sande, i vest til Hof og i sør til Re kommune. I forbindelse med opprettelse av tusenårssted ble aksjonen «Prosjekt 1000-års-sted» satt igang. Aksjonen var et initiativ tatt av Holmestrand Rotaryklubb.

I samarbeid med kommunen har de skapt plassen «Nysgjerrig» som ligger sentralt på […]