Gratis advokathjelp i Grimstad: Grimstad er en kystkommune i Aust-Agder fylke. Kommunen grenser til Arendal i øst, Froland og Birkenes i nord og Lillesand i vest. Grimstad fikk bystatus i 1816. Byen er kjent for sin vakre skjærgård.

To av Norges mest kjente forfattere har bodd her. Henrik Ibsen fra 1844 – 50 hvor han var apotekerlærling, før han flyttet til Oslo for å studere. Ibsenhuset museeum (åpnet i 1909) var hans bolig fra 1847. Knut Hamsun bodde på gården Nørholm fra 1918 – 50. Han fikk Nobelpris i litteratur i 1920.

Fri rettshjelp i Grimstad

Det er flere advokatfirma i Grimstad, og flere av dem arbeider med fri rettshjelp og kan følgelig tilby kostnadsfri eller delvis kostnadsfri advokatbistand.

Advokatfirmaet Øyvind Tvedt holder til i Grimstad, og jobber innen en del saksfelt hvor man kan få gratis eller delvis gratis advokathjelp slik som barnefordeling, barnevernssaker, personskade slik som pasientskadesaker og trafikkskadesaker mv. Dette er sakstyper hvor det offentlige kan dekke bistanden gjennom rettshjelpsordninger.

Advokat Rodvelt holder og til i Grimstad, og tilbyr blant annet advokattjenester innenfor fast eiendom. I slike saker er det ofte slik at deler av advokatbistanden kan bli gratis for klienten ved at rettshjelpsdekningen til innboforsikring dekker mesteparten av salæret i en eventuell tvist.

Ta kontakt med de ovennevnte advokatene, eller send gjerne en mail i skjemaet dersom du har spørsmål om hvorvidt din sak dekkes av noen fri rettshjelpsordning eller annen ordning som gjør at du kan få kostnadsfri eller delvis kostnadsfri advokatbistand.