Gratis advokathjelp i Kirkenes: Kirkenes (tidl. Piselvnes) er administrasjonssenter i Sør-Varanger kommune i Finnmark. Kirkenes fikk bystatus i 1998. Byen er endepunkt for E6 og for hurtigruten. Selve Kirkenes har rundt 4000 innbyggere. Om man også regner tettstedene Hesseng, Sandnes og Bjørnevatn, som ligger i umiddelbar nærhet, med i byområdet har byen 7209 innbyggere (1. jan 2005, SSB).

På Kirkenes er sentrumsgatene skiltet både med det latinske og det kyrilliske alfabetet. Omkring 10 prosent av befolkningen i selve Kirkenes er russere.

Fri rettshjelp i Kirkenes

Det var lite informasjon på internett om advokater i Kirkenes. Det fremgår av nettsiden til Advokatene Olsen, Stefensen Og Stærk at de har en filial i Kirkenes. Det fremgår videre at de påtar seg oppdrag innen fri rettshjelp bl.a. i saker om oppsigelse av arbeidsforhold, barnefordeling, personskadeerstatning, voldsoffererstatning og klagesaker til NAV.

Deres domene er finnmarksadvokatene.no.

Du kan gå inn på nettsiden deres og kontakte dem derfra.

Dersom du har et generelt spørsmål om fri rettshjelp eller hvorvidt du kan ha krav på gratis eller delvis gratis dvokatbistand kan du også stille et uforpliktende spørsmål ved å benytte kontaktskjemaet.