Advokatbistand: Langesund er en by i Bamble kommune i Telemark fylke. Byen som trolig er fra 1300-tallet ligger på ei halvøy. Langesund har cirka 5500 innbyggere. Det er også verdt å nevne at Langesund er en fantastisk sommerby, som yrer av folkeliv fra Mai til August.

Mye av dette skyldes alle konsertene som foregår der. Bob Dylan og A-ha spilte der i 2001. I tillegg har andre store artister som Little Richard, BB King, Turboneger og mange andre spilt der. Foruten om alle konsertene, fiskefestivalen og Shantyfestivalen kan LAngesund også skimte med å være den kystbyen med flest soldager i året. Historisk sett er Langesund en by med lange maritime tradisjoner og var tidlig en av Norges viktigste byer innen skipsfart.

Fri rettshjelp i Langesund

Vi fant kun ett advokatfirma i Langesund. Til gjengjeld yter Advokatfirmaet Velund & Co juridisk bistand innenfor de fleste sentrale rettsområder, herunder barnefordeling, erstatningsrett, arbeidsrett og eiendomsrett. Det fremgår av deres nettside at de påtar seg fri rettshjelps-oppdrag.

Innenfor erstatningsretten kan en få fri rettshjelp til en rekke sakstyper, herunder erstatning for trafikkskader og yrkesskader.

I saker om pasientskade dekkes advokatbistand av NPE ved medhold.