Gratis advokatbistand i Risør: Risør kommune ligger i Aust-Agder fylke. Navnet kommer av Risøya, en øy utenfor byen som er bevokst med kratt (ris). Det gamle stedsnavnet Øster-Riisøer ble benyttet helt frem til 1905, da Risør ble den offisielle skrivemåten.

Byen kalles også populært «Den hvite by ved Skagerrak» og har ekte sørlandskarakter med en av Europas best bevarte trehusbebyggelser. Byen har storslåtte patrisiergårder med fasader mot havneområdet. Risør er en av Sørlandets eldste byer og hollendernes tømmerfart fra 14-1500 tallet gjorde den til ladested under Skien i 1630.

Fri rettshjelp i Risør

Det er ikke veldig mange advokatfirma som er lokalisert i Risør, men en av de er Advokatfirma Skomakerstuen AS, som bl.a. arbeider med eiendomsrett. Innen dette rettsområdet kan det ofte være aktuelt å få delvis gratis advokatbistand dersom det oppstår tvist i forhold til en eiendom, da innboforsikring har en såkalt rettshjelpsdekning som dekker mesteparten av advokatutgiftene.

Ta kontakt med ovennevnte advokat dersom du ønsker lokal advokathjelp i Risør, eller benytt kontaktskjemaet dersom du lurer på om din sak kan dekkes gjennom fri rettshjelp eller andre rettshjelpsordninger.