Advokathjelp: Egersund er en by på det norske sydvestlandet, i Rogaland fylke. Kommunen som Egersund ligger i heter Eigersund. Kommunen har noe over 13 000 innbyggere, derav rett under 10 000 i byen.

Frem til 1979 var fajansefabrikken byens hjørnestensbedrift. Etter den tid har offshore-relatert virksomhet blitt viktig for byen og distriktet. Ellers ligger byen ved sjøen og har mye havnerelatert og fiskerirelatert virksomhet. Severdigheter i og nær byen inkluderer Fayancemuseet, Dalane Folkemuseum og Eigerøy Fyr.

Fri rettshjelp i Egersund

Det er noen få advokater som har kontor i Egersund. Men flere av disse ser ut til å påta seg oppdrag til fri rettshjelp, slik at en kan få helt eller delvis gratis advokatbistand.

Advokatfirmaet Stangeland holder til i Egersund, og ser ut i fra nettsiden ut til å være en alminnelig advokatpraksis med fokus på de mest praktiske rettsområdene som privatpersoner kan komme borti, slik som oppgjør etter samlivsbrudd, barnefordeling, arv, fast eiendom og kontraktsrett eller om husleieloven. Det fremgår intet på nettstedet hvorvidt advokatfirmaet påtar seg oppdrag til fri rettshjelp, men det er bare å sende en henvendelse ved å gå inn på advokatfirmaets nettside.

Flere av sakstypene faller innunder de sakstypene der en kan få fri rettshjelp dersom de økonomiske vilkårene for dette er oppfylt. Dette gjelder bl.a. fri rettshjelp i saker om barnefordeling og fri rettshjelp i saker om husleie.

Dersom du har blitt utsatt for seksuelle overgrep og ønsker bistandsadvokat i Oslo kan du trykke på lenken.