Gratis advokat i Akershus

Gratis advokathjelp ved kjøp av hytte med mangler

Sesongen for kjøp av sjø- og sommerhytter er i gang, og dessverre vil nok mange bli skuffet i etterkant av overtakelse. Markedet koker for disse hyttene, og mange kjøper til med hytte usett i disse dager.

Statistisk sett vil mange føle at de har kjøpt katta i sekken. Det er relativt vanlig å oppdage skjulte feil […]

Gratis advokat i Sandvika

Gratis advokatbistand i Sandvika: Sandvika er det administrative sentrum i Bærum kommune. Sandvika fikk bystatus 4. juni 2003. Kommunens administrasjon, sammen med de fleste andre offentlige tjenester, ligger i Sandvika.

Sandvika by har siden slutten av 1980-tallet gjennomgått store infrastrukturelle forandringer, og har vokst radikalt. Sandvika er kommunens handlesenter, med Sandvika Storsenter som største kjøpesenter. Handelshøyskolen […]

Gratis advokat i Bærum

Gratis advokathjelp i Bærum: Bærum er en kommune som ligger mellom Asker og Oslo. Administrasjonssenteret er Sandvika. Bærum har landets høyeste gjennomsnittlige inntekt og utdannelsesnivå. Bærum er en av Akershus’ større kommuner, med store skogarealer (Bærumsmarka) i nord.

Som i Oslo er store deler av kommunen fortsatt avsatt som utmark hvor det ikke er tettbebyggelse, og […]

Gratis advokat i Ski

Gratis advokathjelp i Ski: Ski er et tettsted hovedsakelig i Ski og delvis i Ås kommuner i Akershus. Tettstedet har totalt 12 876 innbyggere per 1. januar 2009, og består av byen Ski med tilliggende områder og det tettbebygde området Nordby med omegn i Ås.
Fri rettshjelp i Ski
Det er flere advokatbyråer i Ski, herunder noen […]

Gratis advokat i Jessheim

Gratis advokatbistand i Jessheim: Jessheim er tettsted og kommunesenter i Ullensaker kommune i Akershus fylke rundt Jessheim stasjon. Jessheim er et betydelig regionalt senter for handel og servicefunksjoner på Øvre Romerike. Av industri kan nevnes sementvarefabrikken som utnytter sand- og grusforekomstene i distriktet og en trevarefabrikk.

Ellers er stedet også et skolesentrum med egen videregående skole […]

Gratis advokat i Drøbak

Gratis advokathjelp i Drøbak: Drøbak er et tettsted på østsiden av Oslofjorden. Det er administrasjonssenter i Frogn kommune i Akershus, og har ca. 12.000 innbyggere. Drøbak er fremfor alt kjent for turismen.

Byen har mange pittoreske, gamle hus. De mange kunstgallerier, småbutikker og utstillinger trekker mange mennesker til byen sommerstid. Byen har også julenissens postkontor. I […]

Gratis advokat i Lillestrøm

Gratis advokathjelp i Lillestrøm: Lillestrøm er en by i Skedsmo kommune i Akershus fylke. Byen ligger to mil øst for Oslo. Lillestrøm grenser mot Strømmen, Fjerdingby, Fetsund og Kjeller. Her ligger Norges Varemesse, og Exporamasenteret ligger på Hellerudsletta. Fotballklubben i Lillestrøm er Lillestrøm S.K (LSK), og de spiller sine hjemmekamper på Åråsen stadion.
Fri rettshjelp i […]

Hvordan få gratis advokat