Gratis advokat i Buskerud

Gratis advokathjelp i Kongsberg

Gratis advokatbistand i Kongsberg: Kongsberg er en by og kommune i Buskerud. Byen ligger langs Numedalslågens bredd, og er en gammel bergstad. Kommunen har et areal på 792,0 km², og hadde per 1. januar 2004 23 154 innbyggere.

Ikke langt ifra Kongsberg ligger militærleiren Heistadmoen og Kongsgårdsmoen der forsvaret har drevet utsalg av utgått materiell.

Kongsberg ble […]

Gratis advokat i Hønefoss

Gratis advokathjelp i Hønefoss: Hønefoss er et sentralt knutepunkt på østlandet, der blant annet jernbanen og veiene til vestlandet via Valdres og Hallingdal går. Hønefoss fikk bystatus i 1852 og er et naturlig handelssentrum for befolkningen i Ringerike, Hole og Jevnaker. I selve byen bor ca. 13.500 innbyggere.

Hæren har hatt stor tilstedeværelse i Hønefoss og […]

Gratis advokathjelp i Hokksund

Gratis advokatbistand i Hokksund: Hokksund er et tettsted i Øvre Eiker kommune i Buskerud fylke, og et naturlig kommunesenter for innbyggerne i kommunen. Stedet er bygd ut på begge sider av Drammenselva. Ca. 8000 av kommunens 15600 innbyggere bor i der eller like rundt.

Det er kommet til flere nye boligområder i utkanten, f.eks. Frognes, […]

Gratis advokat i Drammen

Gratis advokat i Drammen: Drammen er en by og en kommune i Buskerud. Den grenser i nordøst mot Lier, i sørøst mot Svelvik, i syd mot Sande og i vest mot Nedre Eiker.

Den bymessige bebyggelsen strekker seg inn i Lier, Røyken og Nedre Eiker. Tilsammen et folketall på 89 976 innb. hvorav 54 609 innenfor […]