Gratis advokat i Finnmark

Gratis advokathjelp i Vardø

Advokathjelp i Vardø: Vardø er en bykommune i Finnmark. Idag bor det ca. 2600 innbyggere i kommunen, derav drøyt 2000 i selve byen. Det neststørste tettstedet er Kiberg. Vardø er den østligste byen i Norge. Den er sammen med Hammerfest den eldste i Nord-Norge, grunnlagt i 1789.

Bosetningen i Vardø går helt tilbake til Håkon V Magnussons […]

Gratis advokatbistand i Vadsø

Gratis advokathjelp i Vadsø: Vadsø (samisk: ?áhcesuolo; finsk: Vesisaari) er en kommune i det østlige Finnmark. Den grenser i nord til Båtsfjord, i nordøst til Vardø og i vest til Nesseby. Sør for Varangerfjorden ligger Sør-Varanger kommune.

Vadsø har hatt bystatus siden 1833, og er administrasjonssentrum i Finnmark. Det bor noe over 5000 innbyggere i byen […]

Gratis advokathjelp i Kirkenes

Gratis advokathjelp i Kirkenes: Kirkenes (tidl. Piselvnes) er administrasjonssenter i Sør-Varanger kommune i Finnmark. Kirkenes fikk bystatus i 1998. Byen er endepunkt for E6 og for hurtigruten. Selve Kirkenes har rundt 4000 innbyggere. Om man også regner tettstedene Hesseng, Sandnes og Bjørnevatn, som ligger i umiddelbar nærhet, med i byområdet har byen 7209 innbyggere (1. […]

Gratis advokat i Honningsvåg

Gratis advokat eller fri rettshjelp: Honningsvåg er en by på Magerøya i Nordkapp kommune i Finnmark, med omtrent 2500 innbyggere (2002). Honningsvåg kirke fra 1885 overlevde Andre verdenskrig.

Honningsvåg har vært tilknyttet fastlandet gjennom en nesten 7 km lang undersjøisk tunnel siden 1999. Honningsvåg ligger 35 km sør for Nordkapplatået med Nordkapphallen.

Nordkapp kommune vedtok bystatus for […]

Gratis advokathjelp i Hammerfest

Gratis advokatbistand i Hammerfest: Hammerfest kommune ligger på Kvaløya med bruforbindelse til fastlandet. Den grenser til Kvalsund i øst, Alta i sør og til Hasvik i vest.

Til tross for beliggenheten nord for polarsirkelen har byen en isfri havn. Hammerfest kalles gjerne for snøhvitbyen da naturgass fra Snøhvitfeltet, skal tas i land på Melkøya utenfor Hammerfest.
Fri […]

Gratis advokatbistand i Alta

Gratis advokathjelp i Alta: Alta er en kommune i det vestlige Finnmark og er Finnmarks største by (bystatus siden 1999) med omlag 11.800 innbyggere (2002).

Det bor over 17.000 i hele kommunen. Byen består opprinnelig av de tre gårdene Bossekop med samisk tilknytning, Altagård med sete for amtmannen i Finnmark 1738-1814 og Elvebakken som har […]