Gratis advokat i Nord-Trøndelag

Advokatbistand på Verdal

Advokathjelp: Verdal er en kommune i Nord-Trøndelag som består av Verdal by og jordbruksområdet rundt. Kommunen grenser i nord mot Steinkjer og Snåsa, og i sør mot Meråker og Levanger. I øst løper riksgrensen mot Sverige.

Spelet om Heilag Olav vises hvert år på Stiklestad Friluftscene under Olsok-dagene. Slaget på Stiklestad utspant seg i 1030. Verdal […]

Advokathjelp i Stjørdal

Advokatbistand: Stjørdal er en by og en kommune i Nord-Trøndelag som grenser til Malvik og Selbu i Sør-Trøndelag, og Meråker, Levanger og Frosta. Trondheim lufthavn, Værnes ligger i Stjørdal.

På Steinvikholm slott, som var residensen til Norges siste erkebiskop, Olav Engelbrektsson, spilles Operaen Olav Engelbrektsson hver sommer. Hell Bluesfestival har blitt arrangert siden 1992 på Hell […]

Gratis advokathjelp på Steinkjer

Gratis advokatbistand på Steinkjer: Steinkjer er en kommune og en by i Nord-Trøndelag. Byen er fylkets største by og administrasjonssenter. Den ligger innerst i Trondheimsfjorden og er derfor tilgjengelig med båt, noe som har gjort handel til og fra byen enkel. Steinkjer er en by som i stor grad er grunnlagt på industri.

De siste årene […]

Gratis advokathjelp i Namsos

Gratis advokat: Namsos er en by ved kysten, nord i Nord-Trøndelag. Byen ligger helt innerst i Namsen-fjorden, hvor lakseelva Namsen har sitt utløp. Namsos ble grunnlagt i 1845. Plassen var ypperlig til å drive trelastindustri fra på grunn av nærheten til de skogrike områdene i Namdalen og kysttilgangen.

Byen har brent ned hele tre ganger. Den […]

Gratis advokathjelp i Levanger

Gratis advokat: Levanger er en by og en kommune i Nord-Trøndelag. Byen Levanger ligger ved Trondheimsfjorden. Den har hatt bystatus to ganger, først fra 1836 og frem til kommunesammenslåingen i 1962, deretter fikk den igjen bystatus i 1997.

Hovednæringen i kommunen er jordbruk med sine 120 km² med jordbruksareal. Det finnes spor av handel i […]