Gratis advokat i Telemark

Gratis advokathjelp i Skien

Gratis advokathjelp i Skien: Skien er Telemarks største by og hadde pr. 1. januar 2004 50507 innbyggere. Skien kommune omfatter 778 km².

Skien ble bygd opp som utskipingshavn for en omfattende tømmerindustri. I 1873 ble Union Bruk etablert. Byen utviklet seg deretter både som industriby, kommunikasjonsknutepunkt og fylkets administrative senter.

En rekke storbranner har herjet byen opp […]

Advokathjelp på Rjukan

Advokat på Rjukan: Rjukan er administrasjonssenter i Tinn kommune, og var tidligere et vesentlig industrisenter i Telemark fylke. Det ble etablert av Norsk Hydro på begynnelsen av 1900-tallet på grunn av den gode tilgangen på elektrisk kraft.

Like før 2. verdenskrig ble det etablert en tungtvannsfabrikk på Rjukan. Rjukan er en by og sentrum i Tinn […]

Advokat i Notodden

Advokathjelp i Notodden: Notodden er en kommune i Telemark. Kommunen ligger ved Heddalsvannet og Telemarkskanalen. Byen var Norsk Hydros første og sentrale industristed basert på vannkraft. Byen er kjent for å arrangere Norges største bluesfestival.

Kommunen grenser til Seljord og Hjartdal i vest, Tinn i nord, Flesberg og Kongsberg i øst, og Sauherad og Bø i […]

Advokathjelp i Langesund

Advokatbistand: Langesund er en by i Bamble kommune i Telemark fylke. Byen som trolig er fra 1300-tallet ligger på ei halvøy. Langesund har cirka 5500 innbyggere. Det er også verdt å nevne at Langesund er en fantastisk sommerby, som yrer av folkeliv fra Mai til August.

Mye av dette skyldes alle konsertene som foregår der. Bob […]

Advokathjelp i Kragerø

Advokat i Kragerø: Kragerø er en kommune i Telemark. Kragerø har et areal på 307 km&sup2 og 10584 innbyggere og er Telemarks sørligste kommune. Om sommeren mangedobler innbyggere tallet seg av turister. Kragerø har 495 øyer, holmer og skjær og 4000 fritidsboliger.

Kragerø har også 190 ferskvann innenfor kommunens grenser. I Seilskutetiden var Kragerø en av […]

Gratis advokathjelp i Porsgrunn

Gratis advokatbistand: Porsgrunn er en kommune i Telemark. Byen har et areal på 161 km2. Porsgrunn er en vakker liten by ved utløpet av Telemarksvassdraget. Med sine ca. 34000 innbyggere er Porsgrunn en viktig industriby som har huset tungindustri, porselensfabrikk og et rikt kulturliv.

Av næringsvirksomhet i Porsgrunn er det tung- og prosessindustri som skiller seg […]