Advokat i Sandnessjøen: Sandnessjøen er en by i Alstahaug kommune i Nordland. Byen som regner sin bystatus fra 1999 har 5 700 innbyggere. På Sandnesgården bodde høvdingen Torolv Kveldulvsson og sagakvinnen Sigrid omkring 870. Sør for Sandnessjøen ligger Alstahaug kirke og Petter Dass-museet.

Sandnessjøen betjenes av Stokka lufthavn. Byen er trafikknutepunkt for ytre Helgeland, anløpes av Hurtigruten og er endeanløpssted for hurtigbåttjenesten Nordlandsekspressen. Transportselskapet Helgelandske har sin hovedadministrasjon her.

Fri rettshjelp i Sandnessjøen

Det er flere advokatfirma i Sandnessjøen som påtar seg oppdrag for fri rettshjelp, slik at du kan få helt eller delvis gratis advokatbistand.

Advokat Arne Johansen & Co arbeider innenfor de fleste rettsområder. Det fremgår av deres nettside at de særlig arbeider med eiendom og personskade. Det fremgår videre at de påtar seg oppdrag hvor det er aktuelt å få dekket storparten av advokatutgiftene gjennom rettshjelpsdekningen i innboforsikringen. Videre at de påtar seg oppdrag i straffesaker, herunder bistandsadvokatoppdrag.

Les mer om retten til bistandsadvokat etter voldtekt, eller kontakt en bistandsadvokat i Oslo-området.