Gratis advokathjelp i Vadsø: Vadsø (samisk: ?áhcesuolo; finsk: Vesisaari) er en kommune i det østlige Finnmark. Den grenser i nord til Båtsfjord, i nordøst til Vardø og i vest til Nesseby. Sør for Varangerfjorden ligger Sør-Varanger kommune.

Vadsø har hatt bystatus siden 1833, og er administrasjonssentrum i Finnmark. Det bor noe over 5000 innbyggere i byen og vel 1000 mer i resten av kommunen.

Sete for NRK Finnmark. Vadsø har hurtigruteanløp, og Vadsø lufthavn ligger i Kiby, like øst for byen.

Fri rettshjelp i Vadsø

Det er noen få advokatbyråer i Vadsø, og noen tilbyr gratis eller delvis gratis advokatbistand fordi de påtar seg saker innunder fri rettshjelp eller fordi det er en sakstype hvor en tvist kan dekkes delvis gjennom rettshjelpsordningen.

Et av advokatfirmaene i Vadsø er Hegg og Co advokatfirma. Det fremgår av deres nettside at de tilbyr juridisk bistand innenfor de fleste rettsområder, herunder familierett, straff og erstatningsrett. Dette er rettsområder hvor det er aktuelt med gratis eller delvis gratis advokathjelp gjennom rettshjelpsordninger, f.eks advokatbistand til trafikkskadeofre, oppsigelse av arbeidsforhold eller ved oppnevning som bistandsadvokat.

Dersom du ønsker bistand fra Hegg og Co kan du gå inn på deres nettside og ta kontakt.

Dersom du ønsker å få svar på om saken din faller innunder sakstypene for fri rettshjelp, eller om den kan dekkes av en annen rettshjelpsordning så kan du benytte skjemaet for å få en uforpliktende tilbakemelding på dette.